Microdose cursus voor professionals

Microdoseren voor professionals

Microdoseren met psychedelica kan een heel mooie manier zijn om mensen te helpen die vast open in het leven. Er zijn veel wetenschappelijke studies die aantonen dat mensen met psychologische problemen snel herstellen als ze een periode hebben gemicrodoseert met psychedelica.

Niet zo vreemd dus dat de vraag naar een goede Microdose coach groeit en je misschien zelf al interesse hebt gekregen in deze bijzonder manier van psychologisch helen. Misschien past dit wel in je eigen praktijk naast wat je nu doet.

Maar microdoseren is een therapie die niet vanzelf gaat. De aanpak van de begeleiding is doorslaggevend voor het kunnen halen van succes. De truffel is natuurlijk geen wondermiddel, maar met de juiste kennis kun je de behandeling meestal en succesvol de goede kant opsturen.

Ben je enthousiast over deze nieuwe manier van helen? Dan is deze training echt iets voor jou!

Je wordt tijdens de training van 4 weken meegenomen in de Socratische gesprekstechniek, de opbouw van een microdose cycle, het onderzoeken van de intentie en het kunnen zien van verbanden in de emoties.

Ook behandelen we verschillende emoties die vaak verkeerd begrepen worden en hoe je duidelijk kan maken aan je cliƫnt wat die zelf bedoeld.

Je krijgt les van Myco Therapeut Erwin Bakker die al sinds de jaren 90 ervaring heeft opgedaan met verschillende soorten psychedelica. Daarnaast is hij orthomoleculair therapeut, mental coach in de topsport en heeft zich verdiept in emoties en persoonlijke ontwikkeling en gedrag van mensen.

Wat kan je verwachten?

De training bestaat uit het zelf microdoseren van 4 weken. Met de maan mee van nieuwe naar nieuwe maan.

Daarnaast word je meegenomen in
– wat microdoseren is
– wat doet microdoseren in het lichaam
– waar kun je mee microdoseren
– hoe voer je een gesprek met de client
– hoe kun je de verwachtingen managen van de client
– welke gevaren zijn er
– welke medicijnen kunnen niet samen met psychedelica
– wat doe je na een cycle

Maar ook minder belangrijke zaken worden behandeld, zoals wat is een intentie, wat is een openvraag, wat wordt bedoelt met een inzicht en waardoor komen er inzichten, hoe herken je een valse overtuiging en hoe ga je om met geloof, onzekerheid en het hopen op iets.

De maan

Daarnaast is de maan heel erg belangrijk tijdens het microdoseren. Tijdens de training hebben we een belangrijk onderdeel die in het tekenstaat van het ritme van de maan.

Deze training is alleen bestemd voor mensen met een zorg achtergrond zoals orthomoleculaire therapeuten, psychologen, psychiaters, artsen, leefstijl coaches en verder iedereen die al bekend is met psychedelica.

De kosten van een online training zijn 899,- Inclusief materiaal.
Wil je het liever op een locatie of met meerdere mensen tegelijk? Maak dan een afspraak.